Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Hagen snoeien

Bij Haagmans is hagen snoeien niet slechts een dienst, het is onze absolute specialiteit en passie. Wij geloven dat de kunst van het snoeien het hart is van een prachtige tuin. Hoewel we een scala aan tuinonderhoudsdiensten aanbieden, is het snoeien van hagen waarin we uitblinken.

Strak gesnoeide hagen

Professioneel snoei- en onderhoudswerk

Om een dichte en mooie haag te verkrijgen is het noodzakelijk dat ze af en toe gesnoeid wordt. Bij voorkeur snoeit men de haag minimaal twee keer per jaar. Een eerste snoeibeurt gebeurt in april, mei of juni. Een tweede in augustus, september of oktober wanneer de haag uitgegroeid is. 

Wij zorgen ervoor dat jouw haag weer strak gesnoeid is, het snoeiafval wordt verzameld en afgevoerd. Netjes en gemakkelijk toch?  Je kan voor het snoeien van jouw hagen ook een overeenkomst met ons aangaan zodat wij elk jaar twee of meerdere keren bij jou komen snoeien. Zo hoeft u er zich niks van aan te trekken en zijn jouw hagen altijd in topvorm.

Wist je dat we ook onderhoudsovereenkomsten aanbieden? Dit is vooral interessant omdat je dan niet telkens hoeft te bellen voor uw afspraak. Wij zetten jouw hagen en het onderhoud aan jouw tuin proactief op de planning zodat jouw tuin er altijd ideaal bij ligt. Bovendien bieden we jou graag een korting op de normale prijs in ruil voor het vertrouwen dat je ons geeft.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be

Volg ons