Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Waarom Haagmans?

Als je voor Haagmans kiest, zit je bij de juiste mensen. Wij zijn jouw partner in het verzorgen en onderhouden van hagen en jouw tuin. Waarom zou je dan voor Haagmans kiezen? Omdat we een passie voor groen hebben. Met een specialisatie in het scheren van hagen en tuinonderhoud zoals het verticuteren van gras bieden wij een unieke en doelgerichte benadering die jouw tuin op korte tijd omvormt naar een groene oase van rust.

Ben je nog op zoek naar een groene partner? Contacteer ons gerust, we gaan graag met jou in gesprek.

Specialisatie in hagenscheren

Professionele zorg voor elke haagsoort, met specifieke messen en machines aangepast aan de eigenschappen van jouw hagen.

Ervaring in hagensnoei

Omdat we dag in dag uit niets anders doen, hebben we een schat aan ervaring in het snoeien van hagen, wat resulteert in vakmanschap en precisie.

Snel ter plaatse

Doordat we ons vooral richten op hagensnoei, hebben we meer beschikbare tijd. Dit stelt ons in staat om snel bij jou langs te komen zonder lange wachttijden.

Grondig onderhoud van machines

Onze machines en messen worden nauwgezet onderhouden, waardoor jouw haag tijdens het snoeien beschermd blijft tegen onnodige schade.

Transparante en vaste tarieven

Duidelijkheid vanaf het begin - wij communiceren vaste tarieven vooraf, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van de dienstverlening.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be