Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Tuinonderhoud

Een groene oase

Tuinonderhoud tot in het kleinste detail

Veel van onze klanten die door ons hun haag lieten snoeien vroegen ons of we ook geen vast onderhoud kunnen voorzien van hun tuin. Daarom hebben wij beslist om onze service uit te breiden. Je kan bij ons dus ook terecht voor het onderhoud van jouw tuin. Hierbij denken wij aan grasmaaien, gras verticuteren, algemene snoeiwerken, onkruid verwijderen, bladeren afvoeren, aanbrengen van schors of dergelijke, snoeien van boompjes, ...

Ook hier kan je met ons een jaarlijkse overeenkomst aangaan voor het onderhoud van jouw tuin. Dat is al een zorg minder toch?

Alles op een rijtje


Wist je dat we ook onderhoudsovereenkomsten aanbieden? Dit is vooral interessant omdat je dan niet telkens hoeft te bellen voor uw afspraak. Wij zetten jouw hagen en het onderhoud aan jouw tuin proactief op de planning zodat jouw tuin er altijd ideaal bij ligt. Bovendien bieden we jou graag een korting op de normale prijs in ruil voor het vertrouwen dat je ons geeft.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be