Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Hagen inkorten

Wat is hagen inkorten?

Hagen inkorten houdt in dat de hoogte en breedte van uw hagen worden verminderd om een strakke en gelijkmatige uitstraling te creëren. Dit proces helpt niet alleen om uw tuin netjes te houden, maar bevordert ook de gezondheid en groei van de hagen.

Voordelen van hagen inkorten

Waarom is hagen inkorten belangrijk?

Door hagen in te korten kunt u:

  • Gezonde groei bevorderen: Regelmatig inkorten bevordert de groei van nieuwe, gezonde scheuten.
  • Vorm en structuur behouden: Hagen behouden hun gewenste vorm en structuur, waardoor uw tuin er verzorgd uitziet.
  • Licht en lucht toelaten: Het inkorten van hagen zorgt ervoor dat er voldoende licht en lucht bij de plantbasis komt, wat de algehele gezondheid van de haag verbetert.
  • Ongewenste groei voorkomen: Regelmatig onderhoud voorkomt dat uw hagen te groot of ongecontroleerd worden.

Wanneer hagen inkorten?

Het ideale moment om hagen in te korten is in het voorjaar (maart tot mei) en het najaar (september tot oktober). Dit zijn de periodes waarin de hagen het meest actief groeien en zich het beste kunnen herstellen van de ingreep.

Hoeveel kost hagen inkorten?

Bij Haagmans bieden we scherpe tarieven voor het inkorten van hagen. De kosten variëren afhankelijk van de grootte en lengte van uw hagen en de specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en bespreek uw wensen met ons team.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be