Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Tarieven

Indien je jouw haag of jouw tuin door ons wilt laten onderhouden kan je ons bellen of mailen. Wij maken dan gratis en volledig vrijblijvend een afspraak met jou om te komen kijken wat er moet gebeuren. Ter plaatse communiceren wij een prijsopgave gebaseerd op de werken die je beschreef. Indien je akkoord gaat, spreken we een datum af om de tuinwerken uit te voeren. Als je het gemakkelijker vindt om wat foto’s door te sturen met de juiste afmetingen hebben wij op onze site deze mogelijkheid ook voorzien via het formulier op de contactpagina.

Contact
1
Je neemt contact met ons op en wij plannen volledig gratis en vrijblijvend een afspraak met jou in.

Vrijblijvend voorstel
2
Eénmaal ter plaatse, stellen wij een transparante, vaste prijs op basis van de werken die nodig zijn voor jouw tuin.

Opstart
3
Na akkoord spreken we een datum af waarop wij de werken voor jouw tuin uitvoeren.
Onze tarieven

Transparant en op voorhand bepaald

Onze prijszetting voor het snoeien van jouw haag is gebaseerd op de lengte, hoogte en breedte van jouw haag. Zoals eerder vermeld komen we vrijblijvend tot bij jou om alles op te meten.

Wist je dat de tarieven voor het snoeien en opruimen van jouw haag al beginnen vanaf 3,50 Euro exclusief BTW per lopende meter? Dit is bijvoorbeeld een tarief voor hagen die maximum tot op heuphoogte komen. We werken met een minimum van 125,00 euro exclusief BTW. Je weet dus perfect wat de rekening is voor de werken starten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be