Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Bladeren afvoeren

Bladeren afvoeren is een essentieel onderhoudsproces om uw tuin schoon en verzorgd te houden. Bij Haagmans bieden we professionele diensten aan voor het afvoeren van bladeren, zodat uw tuin er altijd netjes uitziet.

Wat is bladeren afvoeren?

Bladeren afvoeren houdt in dat gevallen bladeren van uw gazon, paden en bloembedden worden verwijderd. Dit proces helpt om uw tuin opgeruimd te houden en voorkomt dat de bladeren uw gras en planten verstikken.

Voordelen van bladeren afvoeren

Waarom is bladeren afvoeren belangrijk?

Door bladeren af te voeren kunt u:

  • Gezond gazon behouden: Opgehoopte bladeren kunnen het gras verstikken en schimmels bevorderen, wat schadelijk is voor uw gazon.
  • Netjes uiterlijk: Het verwijderen van bladeren zorgt voor een opgeruimde en verzorgde uitstraling van uw tuin.
  • Ongewenste insecten voorkomen: Bladeren kunnen een broedplaats worden voor ongewenste insecten en plagen.
  • Veilige paden: Bladeren op paden kunnen glad worden en slipgevaar veroorzaken.

Wanneer bladeren afvoeren?

Het beste moment om bladeren af te voeren is in de herfst, wanneer de meeste bomen hun bladeren verliezen. Het is ook belangrijk om tijdens de lente en zomer gevallen bladeren regelmatig te verwijderen om uw tuin schoon te houden.

Hoeveel kost bladeren afvoeren?

Bij Haagmans bieden we voordelige tarieven voor het afvoeren van bladeren. De kosten variëren afhankelijk van de grootte van uw tuin en de hoeveelheid bladafval. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en bespreek uw wensen met ons team.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

Prins Boudewijnlaan 10
9100 Sint-Niklaas

0494 29 65 80
info@haagmans.be